sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Pitkä viikonloppu Italian puolella

Buona sera.

Torstaina jätin excelin hiomisen vähemmälle ja koostin ottamistani kuvista diaesityksen mahdollisten terrori-iskujen toteuttamisesta hyödyntäen havaitsemiani heikkouksia toimintamalleissa, rakenteissa jne. Päivä oli siis varsin mielenkiintoinen ja odottelen miten esitys otetaan vastaan ja onko siinä mitään uutta turvallisuuspäällikölle.

Työpäivän jälkeen tuli suomalainen ystäväni slovenialaisen tyttöystävänsä kanssa hakemaan minut ja suuntasimme Milanoon, jossa illallisen jälkeen kaverini heitti minut hostellille, jossa minulla oli varaus. Yö oli aavistuksen viileä, koska vuoteissa ei ollut peitteitä, vaan pelkät lakanat, mutta eipä tuo juurikaan haitannut. Seuraavan päivän käytin kierrellen pitkin poikin Milanoa ja illaksi suuntasin Milanon ulkopuolelle Novegroon, jossa ystäväni oli valmistelemassa messuosastoa. Illallisen jälkeen sain taas kyydin hostelille ja miellytäväksi yllätykseksi huoneen varusteluun oli lisätty peitteet.
Lauantaina käväisin kiertämässä Militalia -messut,minkä jälkeen siirryin junalla Venetsiaan karnevaaleihin. Lauantai- illan ja sunnuntai päivän vietin turistina, ennen kuin hyppäsin jälleen junaan ja ajelin Triesteen ihmettelemään Koperiin siirtymistä. Ja niinhän siinä kävi, että viimeinen bussi meni nenän edestä ja vaihtoehdoksi jäi kohtuu kallis taksimatka.

Ja jos korkealle pääsee, niin onhan se mentävä. Il Duomo

Venetsiaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti