lauantai 10. lokakuuta 2015

Matka Mariboriin

Lauantaina aamuyöstä hyppäsin työvuoron jälkeen Lahdesta 03:10 bussiin ja suuntasin Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Sisäänkirjaukset ja turvatarkastukset menivät nopeasti ja kun konekin oli ajallaan, pääsin matkaan ilman kommelluksia. Lentokoneen ahdas penkki taklasi alkuperäisen suunnitelmani levätä lennon ajan. Neljän tunnin välilaskun käytin tukevan aamiaisen syömiseen ja kohdemaan Slovenian perustietojen opettelemiseen. Toinen, vajaan 45 minuutin lentopätkä Graziin menikin sitten enemmän tai vähemmän torkuksissa, vanhemman koneen hieman paremman jalkatilan ansiosta.

Grazissa olikin jo Jerneja vastassa ja sen suurempia ihmettelemättä hypättiin autoon ja suunnattiin Mariboriin. 45 minuutin automatkalla juteltiin niitä näitä ja hieman jopa tulevasta ohjelmasta. Mariboriin päästyämme sainkin Jernejalta sitten perusteellisen opastuksen maanantain siirtymisiin ja avaimet majoitukseen.

Kotiuduttuani pikaisesti kävin lyhyen kierroksen keskustassa, haukkaamassa hieman hampurilaista ja ostamassa ruokatarpeita. Palatessani olivat asuinkaverinikin paikalla ja pääsin tutustumaan myös heihin.

Varsin mukavastihan tämä lähti käyntiin, mitä nyt hieman väsyttää lähes 36 tunnin valvomisen jälkeen.
Industrijska ulica, siellä se koti on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti